Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
laserontharing leuven

LAGRATCIA

Laserontharing in Leuven

Met een laserontharing bij Lagratcia in Leuven verminder jij definitief de haargroei op ongewenste plaatsen. Ben jij het helemaal beu om haartjes telkens opnieuw te moeten epileren? Heb je genoeg gehad van de scherpe pijn en dat je soms drie keer moet proberen om hetzelfde haartje uit te trekken? Tijdens een behandeling in de vorm van een laserontharing vernietigen we de haren door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Op die manier ben jij na een aantal sessies definitief klaar met ontharen.


Heb je interesse in laserontharing of wil je graag meer informatie?

Een efficiënte en pijnloze laserontharing

Om ervoor te zorgen dat jouw laserontharing pijnloos verloopt, kies ik bij Lagratcia om met het Cocoon Elysion Pro-ontharingstoestel te werken. Hierbij maakt het toestel gebruik van laserlicht dat wordt opgenomen door de haarkleurstof melanine, en dan vooral door het pigment rond de haarwortel. Op die manier worden de cellen van de haarwortel definitief en selectief vernietigd. Op de behandelde plaats zullen dus geen haren meer groeien en je krijgt een gladde en egale huid als eindresultaat. Dankzij de gekoelde lastertip die contact maakt met jouw huid, verloopt de laserontharing pijnloos. De opperhuid ondervindt op deze manier geen schade, dus het is ook mogelijk om voor laserontharing te kiezen als deel van je gelaatsverzorging. Zoek je toch iets anders? Geen probleem, want in mijn salon heb je ook de mogelijkheid van ontharing in de vorm van waxen.

Zorg zelf voor een goede nabehandeling

De laserontharing gebeurt in mijn schoonheidssalon, maar voor een goede nabehandeling moet je zelf zorgen. Na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden. Hiervoor kan je koude kompressen gebruiken op de behandelde plaatsen. Ook is het belangrijk om je huid tot zes weken na de laserontharing tegen zonlicht te beschermen om verkleuring te voorkomen. Let ook op voor het jeukende gevoel door de stoppelvorming die zeven tot 30 dagen na het behandelproces nog kan blijven ontstaan. Contacteer mij voor een intakegesprek zodat we het behandelplan kunnen opstarten. Dat kan telefonisch via het nummer 016/20.54.81 of door een e-mail te sturen.