iS Clinical

LAGRATCIA

iS Clinical

Waarom iS Clinical?

iS Clinical staat voor ‘Innovative Skincare’ met een indrukwekkend scala aan producten die bijdragen aan het verbeteren van uiteenlopende huidaandoeningen zoals anti-aging, acne, rosacea, littekens, eczeem tot aan brandwonden.

Geschikt voor elke leeftijd en huidtype, biedt iS Clinical effectieve oplossingen op maat.

Unieke kenmerken:

  • Minimaal 96% pure ingrediënten: iS Clinical-producten bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met een minimale zuiverheid van 96%. Dit garandeert dat uw huid alleen het beste op krijgt.

  • Veilig voor zwangere vrouwen: iS Clinical-producten zijn niet-systemisch, wat betekent dat ze veilig zijn voor zwangere vrouwen. U kunt dus geruststellen zijn dat u IS Clinical producten zonder zorg kunt gebruiken.

  • Exclusieve behandelingen: iS Clinical biedt bijzondere en effectieve behandelingen, zoals de ‘Fire & Ice Facial’ en de ‘Champagne Treatment’. Deze unieke behandelingen zijn geweldig en zullen u keer op keer verrassen.

  • Toewijding aan klinische studies: iS Clinical investeert enorm in onafhankelijke klinische studies, waarbij onderzoek wordt gedaan naar de eindformule. Deze studies zijn peer-reviewed door artsen en dermatologen over de hele wereld, wat de betrouwbaarheid en de activiteit van de producten onderstreept.

  • Cancer Care Programma: iS Clinical heeft een speciaal programma ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met kankerbehandelingen, zoals chemo- of radiotherapie. Het programma bevat onder andere het Poly Vitamin Serum, dat speciaal is ontwikkeld om de huid te ondersteunen en herstellen tijdens en na deze zware behandelingen. Dit toont de zorg en toewijding van iS Clinical aan het welzijn van elk persoon.

Met deze unieke kenmerken van iS Clinical, wordt het nog duidelijker waarom dit cosmeceutische merk een uitstekende keuze is voor uw huid.