Intraceuticals

LAGRATCIA

Intraceuticals

O2 Intraceuticals behandelingen

De geheime gelaatsverzorging van de sterren…..onder anderen Madonna, Naomi Cambell, Stacy London, Kim Kardashian, Justin Timberlake en nog veel meer.


Hoe werkt deze behandeling?

Onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat veel actieve ingrediënten zoals Hyaloronzuur, aloë vera, groene thee, vitaminen A, C & E. Door de druk van de zuurstof (3,5 Bar) kunnen we dit serum tot in de onderste huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld.

Waarom is ons hoofdbestanddeel Hyaloronzuur?

Hyaloronzuur is een zuur die jouw lichaam aanmaakt tot je 30 jaar. Vanaf dan vermindert de pruductie ervan sterk. Hyaloronzuur zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huidcellen optimaal is en bewaard blijft. Hyaloronzuur is ook nodig voor de productie van collageen en elastine. Wanneer cellen hyaloronzuur verliezen, krimpen deze en onstaan er rimpels in de huid. Tegelijk verliest deze ook zijn volume en stevigheid.

De behandeling

Na een grondige reiniging van het gelaat wordt het serum over het gelaat verneveld en starten we met de zuurstoftherapie. Het is een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse gelaatsmassage.

Nadat één zijnde van het gelaat behandeld werd, wordt u de spiegel aangereikt en zie je direct het resultaat! Je ziet heel duidelijk: jouw ogen zijn opener, de huid van jouw wangen en jukbeenderen is gelift en volumineuzer, mondplooien zijn minder zichtbaar, rimpels zijn in diepte verminderd en de huid is egaal van kleur.

Na enkele uren bouwt het resultaat zich verder op en wordt het nog opvallender.

Intraceuticals is voor elke leeftijd.

Je kan een éénmalige Intraceuticals behandeling ondergaan waarmee je direct zichtbare resultaten ziet. Voor een optimaal resultaat raad ik een kuur aan van 6 behandelingen (1 per week). Hier zitten tevens thuisverzorgingsproducten in vervat die de resultaten versterken. Na elke behandeling in kuurvorm zie je telkens de huid verbeteren.