ALGEMEEN

Huisregels

AFSPRAAK ANNULEREN:

Lagratcia werkt voor behandelingen op afspraak, je kan een afspraak vragen op 016/205481 of op info@lagratcia.be

Na de afspraak ontvangt je een bevestiging via email. Gelieve het salon te bevestigen dat de afspraak correct is gemaakt en ontvangen.

Indien je jouw behandeling moet annuleren, verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 48 uur voor de geboekte afspraak het salon per email te informeren op info@lagratcia.be. Annulaties van 48 uur tot 24 uur vóór de geplande behandeling zullen voor 50% in rekening worden gebracht. Annulaties minder dan 24 uur voor de geplande behandeling zullen voor 100% in rekening worden gebracht.

WAARDEVOLLE BEZITTINGEN:

Wij raden je aan om zonder juwelen naar de behandeling te komen. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren waardevolle bezittingen van klanten.

UW GEZONDHEID:

Om ervoor te zorgen dat je behandelingen een optimaal resultaat geven, verzoeken wij u vóór de aanvang van de behandeling jouw wensen en eventuele lichamelijke klachten aan ons door te geven. Zeker als je zwanger bent, is het noodzakelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen.

GENIET VAN DE BEHANDELINGEN IN ALLE RUST:

Om in alle rust van jouw behandeling te kunnen genieten, raden wij aan 5 à 10 minuten vóór je afspraak in het salon aan te komen. Zo kan je alvast in de stemming komen. Hou er rekening mee dat wanneer je te laat komt, de behandeltijd wordt verkort.