Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
huidspecialist

LAGRATCIA

Huidspecialist in Leuven

Zoek je nog een huidspecialist in de buurt van Leuven? Dan ben je meer dan welkom bij Lagratcia. Er is een verschil tussen een schoonheids- en een huidspecialist, maar bij ons vind je gelukkig allebei. We zijn zowel gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen als behandelingen om huidklachten te verminderen.


Zoek je een huidspecialist in Leuven?

Wat doet een huidspecialist?

Het grote verschil tussen een schoonheidsspecialist en een huidspecialist ligt in het doel van de behandeling. Waar we bij een schoonheidsbehandeling focussen op ontspanning en verzorging, ligt de focus bij een intensieve huidverzorging op de vermindering van huidklachten en het verbeteren van je huid. Je rekent op ons als huidspecialist voor de behandeling van acne, pigmentvlekken, littekens enzovoort. Deze zaken kunnen we bijvoorbeeld oplossen met een intensieve verzorging, door gebruik te maken van de beste huidproducten die perfect bij jouw huid passen. Nog een verschil tussen een schoonheidsbehandeling en een behandeling van de huid, ligt in de duur van het proces. Voor de beste resultaten is het meestal belangrijk dat je meerdere keren langskomt bij je huidspecialist. Een huidprobleem lost namelijk niet op na slechts een gelaatsverzorging.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Als huidspecialist én schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk dat jij de juiste behandeling krijgt die bij jouw huid en huidproblemen past. Daarom gaat er aan zo’n behandeling eerst een uitgebreide huidanalyse vooraf, zodat ik een beter beeld krijg van de situatie. Mijn doel is om jouw schoonheid naar boven te brengen en deze te behouden. Maak een afspraak via ons online platform of via het telefoonnummer 016/20.54.81 en hopelijk tot snel!