Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
huidproducten

LAGRATCIA

Huidproducten in Leuven

Bij Lagratcia gebruiken we de beste huidproducten voor jouw behandelingen in Leuven. Mijn doel is om jou te laten stralen en daarom gebruik ik enkel de beste luxe producten, helemaal op maat van jouw huid. Ontdek het zelf tijdens een duurzame gezondheids- of schoonheidsbehandeling en laat jezelf in de watten leggen.


Heb je interesse in onze huidproducten of wil je graag meer informatie?

Welke huidproducten gebruiken we?

Bij Lagratcia maken we enkel gebruik van de beste merken op het vlak van huidproducten. iS Clinical heeft bijvoorbeeld een indrukwekkend assortiment aan producten die bijdragen aan het verbeteren van aandoeningen zoals acne, rosacea, eczeem en nog veel meer. Ze zijn geschikt voor elke leeftijd en ieder huidtype, dus ook tijdens jouw behandeling in ons schoonheidssalon kunnen we deze huidproducten toepassen. Ook de producten van iS Clinical zijn een grote hit. Ze zorgen ervoor dat jouw opperhuid zichtbaar glanzender en gladder wordt, terwijl de actieve ingrediënten dieper in de huid indringen. Met deze huidproducten kan ik huidveroudering, chronische roodheid, acne en pigmentvorming aanpakken. Tot slot zijn we ook enorme fan van de huidproducten van Maria Galland. Deze behoren tot de top in de cosmetica-industrie en madame Galland ontwikkelde voor iedere unieke huid een behandeling op maat.

Laat je verzorgen met de beste producten

Tijdens een gelaatsverzorging of lichaamsverzorging maken we bij Lagratcia enkel gebruik van de allerbeste huidproducten. Voor we met een behandeling beginnen, doen we eerst een uitgebreide analyse van jouw huid. Op die manier garanderen we dat we enkel de producten gebruiken die bij jouw huid passen en die jou het beste resultaat geven. Contacteer mij telefonisch om een afspraak te maken via het nummer 016/20.54.81 of stuur een e-mail naar info@lagratcia.be als je nog vragen hebt over onze huidproducten.