Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
Glanzende huid

LAGRATCIA

Glanzende huid na onze behandeling in Leuven

Een glanzende huid krijg je eenvoudig door regelmatig voor een schoonheidsbehandeling langs te komen bij Lagratcia in Leuven. Je moet dit niet enkel als een verwendagje zien, het helpt ook enorm om je huid regelmatig te laten behandelen door een professional. Je huid moet namelijk je hele leven lang mee, dus het is zeker belangrijk om hierin te investeren.


Heb je interesse in een behandeling voor een glanzende huid of wil je graag meer informatie?

Hoe geven we jou een glanzende huid?

Wil je graag een glanzende huid? Dan zijn er ook een aantal zaken die je zelf kunt doen. Eerst en vooral moet je je huid leren kennen. Heb je een gevoelige huid of helemaal niet? Droogt je huid snel uit of is ze net vet? Dat zijn allemaal zaken die je moet weten om je huid de juiste verzorging te kunnen geven. Hiervoor kan je altijd langskomen voor een uitgebreide huidanalyse in ons schoonheidssalon. Wat je zelf kan doen, is je huid zo weinig mogelijk aanraken. Eigenlijk zou je enkel aan je gezicht mogen zitten wanneer je het reinigt voor het slapengaan. Dat is het moment waarop je je make-up er moet afhalen en je gezicht schoonmaakt. Zo verwijder je overtollig talg, fijnstof en vervuiling die gedurende de dag op je gezicht is terechtgekomen. Nu denk je misschien “Als ik het zelf kan, waarom moet ik dan nog langsgaan bij een specialiste?”. Wel, ik kan jou helpen met professioneel advies voor een glanzende huid tijdens een intensieve gelaatsverzorging. Ook door je gezicht regelmatig te masseren, zorg je voor een betere doorbloeding en een glanzende huid. Dit kan je bereiken door een bindweefselmassage voor je gelaat te boeken in ons salon.

Vind de beste producten voor een stralende huid

Tijdens een behandeling maak ik enkel gebruik van de allerbeste huidproducten, zodat jij een glanzende huid krijgt. Wist je al dat de minerale make-up van Bellapiere ook beschermt en verzorgt? Ik stem de producten die ik gebruik af op jouw huid en daarom is het belangrijk om eerst een huidanalyse te doen. Bovendien kan ik je ook tips geven over de producten die je thuis zelf kan gebruiken om dagelijks met een glanzende en egale huid door het leven te gaan. Neem contact met mij op als je meer wil weten en maak een afspraak voor één van onze behandelingen via het nummer 016/20.54.81.