Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
gelaatsverzorging leuven

LAGRATCIA

Gelaatsverzorging in Leuven

Voor een ontspannende gelaatsverzorging in Leuven moet je bij Lagratcia zijn. Voor we hieraan kunnen beginnen, doe ik eerst een uitgebreide analyse van jouw huid. Op die manier krijg ik een beter beeld van waar jij specifiek nood aan hebt en op basis daarvan start ik de gelaatsbehandeling op. Ook interessant om te weten is dat ik enkel zaken in mijn salon introduceer die ik zelf heb uitgetest. Zo ben ik zeker dat ik jou het beste advies en de beste behandeling kan geven.


Geïnteresseerd in gezichtsverzorging in Leuven?

Een gelaatsverzorging met de beste producten

Ik werk met de hoogstaande producten van iS Clinical en Maria Galland. Madame Galland ontwikkelde voor iedere huid een uniek behandelingsconcept, zodat je gegarandeerd met een glanzende huid buitenkomt na een verzorging. Je rekent er ook op dat jouw gelaatsverzorging enkel gebeurt met de beste producten die volledig bij jouw huid passen en zorgen voor huidverbetering. Op die manier kan ik altijd een persoonlijke behandeling op maat van jou en je huid aanbieden. De producten die ik bij Lagratcia gebruik, behoren tot de top van de cosmetica-industrie. Een gelaatsverzorging in mijn schoonheidssalon is dus een echte verwennerij voor je huid.

Laat jezelf verwennen

Je bent van harte welkom bij Lagratcia om jezelf te laten verwennen met diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder een gelaatsverzorging of een ontspannende massage. Tijdens een gelaatsverzorging kan je trouwens ook kiezen voor extra supplementen, zoals bijvoorbeeld een ontharing of een oog/lipmasker. Maak snel online je afspraak voor een dagje zelfverwennerij.