Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
egale huid

LAGRATCIA

Egale huid dankzij onze behandeling in Leuven

Dankzij onze behandelingen krijg je gegarandeerd een egale en stralende huid bij Lagratcia in Leuven. Door jouw huid de juiste zorg te geven, heb je snel de gladde huid waar jij van droomt. Enerzijds kan je natuurlijk zelf je huid dagelijks wat aandacht geven, maar anderzijds kan je jezelf ook laten verwennen door een expert in huidverzorging.


Bent u geïnteresseerd in egale huidbehandelingen in Leuven ?

Hoe krijg je een egale huid?

Stap één in de weg naar een egale huid tijdens een gelaatsverzorging is exfoliëren. Een zachte en gladde huid kan je enkel bouwen op een goede fundering. Met een exfoliërende handschoen of een goede scrub spoelen we de dode huidcellen weg. Producten met SPF zorgen ervoor dat jouw huid geen zonschade oploopt. Hiervoor kan je de minerale make-up van Bellapiere gebruiken, die beschermt en verzorgt. Ook hydrateren is natuurlijk enorm belangrijk als jij een egale huid wilt hebben. Daarvoor heb je een voedende moisturizer nodig om je huidbarrière te versterken. Zo blijft je huid zacht, stralend en diep gehydrateerd. Naast een voedende moisturizer, kan je ook gebruikmaken van een voedende olie of boter. Deze helpen om jouw huid te beschermen en vocht op te slaan. Op die manier krijg jij dus die huid waar je zo van droomt.

Krijg een gladde huid door te waxen

Om een egale huid te krijgen, is het vaak ook een goed idee om deze uitgebreid te ontharen. Je gezicht of lichaam laten waxen gebeurt zo goed als pijnloos. In ons schoonheidsinstituut heb je de keuze tussen wax met of zonder strips en dankzij beide opties krijg jij een egale huid. Wil je graag een afspraak maken? Plan dan je afspraak via ons boekingssysteem of via het nummer 016/20.54.81 en ik help je graag verder.