Maria Galland en de kracht van aanraken en kinetische energie

BLOG

Maria Galland en de kracht van aanraken en kinetische energie

De vrouw achter de Galland behandelingen is Maria Galland, zij  was een gepassioneerde klassieke danseres en schoonheidstherapeute in het Parijs van de jaren ’60.

Zij was ervan overtuigd dat schoonheid alles te maken heeft met ieders unieke energie.

Om die schoonheid te kunnen onthullen ontwikkelde zij een uniek behandelingsconcept voor de huid, gebaseerd op geavanceerd dermatologisch onderzoek.

Maria Galland geloofde in de kracht van aanrakingen en kinetische energie. Manuele modelleertechnieken zijn nog altijd een wezenlijk onderdeel van alle behandelingen.

De producten van Maria Galland behoren tot de top van de cosmetica-industrie. Alleen gekwalificeerde schoonheidsspecialisten in toonaangevende instituten kunnen Maria Galland Paris producten adviseren, toepassen en verkopen.

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Maria Galland producten voor mijn klanten en voor mijzelf. De Maria Galland gelaatsbehandeling herstelt de natuurlijke schoonheid van je huid en heeft onmiddellijk zichtbare resultaten.

De behandeling begint met een dieptereiniging van de huid en een peeling. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden door de huid.

Daarna volgt een ontspannend massageritueel. Door de unieke massagetechnieken kan het evenwicht en de energie van de huid herstellen.

Fijne rimpeltjes worden minder, je huid voelt en ziet er gladder uit. Een Maria Galland behandeling haalt je ware schoonheid naar boven!

Heb je zin in zo’n heerlijke en ontspannende gelaatsbehandeling van dit geweldige cosmeticamerk? Wil je een nieuwe glow? Contacteer me