Geneo

BLOG

Geneo

Voor een direct zichtbaar en langdurig resultaat is dezebehandeling zeer geschikt.

Stap 1: de Oxygen behandeling

Deze behandeling biedt een unieke 3-in-1 technologie die aan al je wensen tegemoetkomt.

Revitaliseren, zuiveren en verjongen, en een algehele verbetering van de textuur en uitstraling van de huid.

Stap 2: TRIPOLLAR radiofrequentie

Het bevorderen van huidvernieuwing door de productie van collageen enelastine te stimuleren middels gefocuste radiofrequentie energie op een veiligeen effectieve manier, met een gecontroleerde inductie verhitting van de dermis.

Opbouwen van de huid

Collageen is een van de belangrijke bouwstenen van de huid en door de afname van het collageengehalte ontstaan er rimpels en lijntjes. De TriPollarradiofrequentie technologie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen door de fibroblasten, waardoor het collageen in de huid aangevuld wordt. Tevens spannen uitgerekte collageenvezels weer terug op, waardoor een huidverstrakking gerealiseerd wordt. Het resultaat is een vermindering van rimpels en lijntjes, alsook een zichtbare versteviging van de huid en een lifting effect.

Met deze totaalbehandeling worden meerdere huidlagen aangepakt en wordt zowel de binnenkant van de huid als de buitenkant aanzienlijk verbeterd.

De behandeling is volkomen veilig en pijnloos en geeft een zichtbare verbetering van de huidtextuur en teint, en maakt de huid egaal, minimaliseert tekenen van veroudering en brengt de huid in balans.

Wil je graag deze behandeling ervaren? Je zult zien dat je huid er na afloop jonger, frisser en natuurlijker uitziet!

Een behandelingskuur omvat minimaal 5 behandelingen, maar natuurlijk kun je eerst kiezen voor 1 behandeling om te kijken hoe het je bevalt.

Voor een langdurig zichtbaar resultaat adviseer ik om thuis verder de producten te gebruiken. Deze producten worden speciaal op jouw huid afgestemd en de actieve werkstoffen komen net als de behandeling in de dieper gelegen huidlagen.