Blog met nieuwtjes
Luxe merken
Ook voor kinderen
bindweefselmassage

LAGRATCIA

Bindweefselmassage in Leuven

Voor een bindweefselmassage van het gelaat of het lichaam moet je bij Lagratcia in Leuven zijn. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een verbetering van de huidstructuur. Ook zorgt de massage voor minder blokkades en versterking van het bindweefsel. Dankzij een betere doorbloeding is je huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.


Bent u geïnteresseerd in bindweefselmassage in Leuven?

De resultaten van een bindweefselmassage

De resultaten van een bindweefselmassage hangen natuurlijk af van de soort massage waar je voor kiest. Een massage van het lichaam zorgt voor minder onderhuidse verklevingen en een zichtbare vermindering van celullite. Ook verbetert de huidconditie en heb je minder last van vermoeide benen. Voor het gezicht heb je dan weer andere wensen. Meestal wil je rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid een gezonde gloed geven. Met een bindweefselmassage voor het gezicht in mijn schoonheidssalon kan je dat bereiken. Je oog- en gelaatscontouren worden gladder en verzakkingen worden gelift. Bovendien krijg je een betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren en oogt de huid ook strakker en elastischer. Tot slot verdwijnen vochtophopingen, zoals bijvoorbeeld rond je ogen, na een bindweefselmassage.

Kies de kuur die bij jou past

Als je de best mogelijke resultaten wilt bereiken, kies je het best voor een behandelingskuur van een aantal sessies. Zo’n kuur bestaat uit minstens vijf en maximaal 15 massages. Voor je met een kuur start, kan je natuurlijk altijd kiezen voor één bindweefselmassage zodat je weet of het iets voor jou is. Neem bij vragen vrijblijvend contact met mij op. Je kan ook direct een afspraak maken via ons online boekingssysteem.