Floating

 

LAGRATCIA

Floating

Het ultieme zenmoment beleef je met deze behandeling in de vorm van floating bij Lagratcia in Leuven. Zerobody is een innovatief systeem dat het mogelijk maakt om zonder zwaartekracht te drijven over 400 liter warm water. De behandeling is geschikt voor iedereen en na amper 10 minuten zijn er al voelbare resultaten.

De voordelen van floating

Floating is een methode om zowel lichaam als geest te regenereren. De voordelen gaan van de behandeling van slapeloosheid en chronische pijn tot cognitieve verbetering en atletisch herstel na een blessure. Je wordt omarmd door gekleurd licht en krijgt ondertussen een zachte massage van de onderrug. Tijdens het proces van floating worden enkele specifieke gebieden in de hersenen geactiveerd. Op deze manier wordt er een fysiologische reactie gestimuleerd die tegengesteld is aan stress en een verbetering van mentale prestaties oplevert. Het ontbreken van contactpunten heeft bovendien een gunstig effect op het lichaam. Je lichaam en geest beleven een onvergetelijke ervaring van diepe regeneratie of verjonging tijdens de behandeling met floating.

Beleef regeneratie van lichaam en geest

Met floating kan je zowel je lichaam als je geest regenereren in mijn schoonheidsinstituut. Spier- en gewrichtspijnen worden verlicht, net zoals spanning in de onderrug. Ook kan de zwelling in benen en voeten afnemen dankzij een verbetering van de bloedcirculatie. Bovendien worden stress en angst afgeremd en dankzij de serotoninestimulatie werkt floating als stemmingsversterker. Neem contact met mij op om een afspraak te maken via het nummer 016/20.54.81 en ontdek de voordelen.

FLOTATIE: HET “WOW” GEVOEL!

REGENERATIE VAN LICHAAM

  • Verlichting van spier- en gewrichtspijnen
  • Verlichting van spanning van de onderrug
  • Vermindering van gezwollen benen en voeten
  • Verbetering van de bloedcirculatie

REGENERATIE VAN GEEST

  • Stress en angst worden afgeremd
  • Stemmingsversterker door serotoninestimulatie
  • Verhoogde slaapkwaliteit
  • Snel herstel van jetlag

Maak een afspraak